Gå till innehåll
Skellefteå ridklubb
Skellefteå ridklubb

Årsmöte: Presentation

Valberedningen har gjort ett stort jobb inför årsmötet med att hitta förslag på medlemmar som kompletterar sittande styrelseledamöter. Här kan ni läsa en presentation av de personer som är föreslagna som nyval till styrelsen. De som sitter i styrelsen och är på omval kan du läsa mer om under fliken styrelsen   VÄLKOMNA på söndag i nya cafeterian kl 19,00

Tom Randgard:
Jag är 43 år och arbetar för närvarande som Kyrkoherde i Burträsk och Lövånger församlingar, en tjänst som kan liknas vid en VD där jag har fulla ansvaret för församlingarnas verksamhet, anställda, ekonomi och fastigheter.
Att sitta i en styrelse är något jag skulle våga säga att jag har ganska god vana och erfarenhet av då jag fick mitt första styrelseuppdrag när jag var 15 år gammal och har sedan dess, nästan 30 år, alltid suttit i någon styrelse och har under årens lopp varit ledamot, kassör, sekreterare, ordförande och revisor vilket gett mig en bra bild för helheten i styrelsens uppdrag och ansvar.
Uppdraget att sitta i styrelsen för Skellefteå ridklubb skulle vara spännande och lärorikt och ge mig en god inblick i ridklubbens verksamhet då jag själv inte rider men såväl min fru Linda som min äldsta dotter Hannah rider och är aktiva i klubben.

Elisabeth Eriksson
Jag jobbar som polis och ungdomsutredare. Jag gillar att jobba med ungdomar på olika sätt. Jag tycker det är svårt att beskriva mig själv men jag har varit på SRK sen jag var 10 år, det har varit mitt andra hem. Jag började som lektionsryttare, skötte privathästar och var aktiv i styrelsen tidigare för ganska länge sedan. Jag har av olika orsaker haft ett längre uppehåll med den egna ridningen men är tillbaka och är jätteglad för det. Jag försöker ha en positiv inställning till det mesta - är engagerad.

Viktoria Enmark
Började rida på SRK vid 11 års ålder och i den sk tävlingsgruppen ca 7 år senare, och har ridit i den sedan dess, med uppehåll under ett par år för studier på annan ort. Jobbade även under ett antal år som timanställd ridinstruktör och har haft många olika ideella uppgifter i föreningen genom åren. Har tränat och tävlat både dressyr och hoppning, hjälpt till i perioder med privatägda hästar. Har en dotter som också rider på ridskolan och som nu börjat ledarstegen Ledarskapsutbildning Steg 1.
Erfarenheter och kompetenser - Har i arbetslivet jobbat mycket med miljö och arbetsmiljöfrågor inkl framtagande och förbättringar av arbetssätt på olika nivåer. Gillar problemlösning och att utveckla och förbättra!

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Publicerad: 2023-02-22

  Senast uppdaterad: 2023-02-22

  Författare: Linda Hedman

  Sponsorer