Gå till innehåll
Skellefteå ridklubb
Skellefteå ridklubb

Clinic "Nyckeln till framgång" .

På lördag är det dax för en clicic med Marianne Essen Söderberg. Kl 18-20,00 i nya ridhuset, vi ser gärna att du anmäler dig innan fredag kl 9,00 så vi kan förbereda en snabb entré. Vi har även drop in på plats och tar swish. Fikaförsäljning med kaffe, dricka och kaka finns

VÄLKOMNA

Här kommer nästa presentation och det är der erfarna ekipaget:

Jag heter Hanna Zingmark och är Svensk ridlärare level 1. Jag har utbildat flera hästar från grunden till MSVA. Jag kommer att rida min häst Lia CML sto f. 2013. e. Luxus CML u.Miramis ue. Master uppfödare: Charlotte och Magnus Liliemark CML dressyr.
Jag har haft Lia sedan hon var 1 år och har ridit in ich utbildat henne själv. 2021 fick hon en gaffelbandssskada i hagen, så vi har fått börja om att bygga upp styrkan igen sakta men säkert, nu börjar hon dock vara tillbaka där vi slutade. Planen är att fortsätta tävla MSVB i vår och debutera MSVA till hösten.

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Publicerad: 2023-04-19

  Senast uppdaterad: 2023-04-19

  Författare: Linda Hedman

  Sponsorer