Gå till innehåll
Skellefteå ridklubb
Skellefteå ridklubb

"Nyckeln till framgång" Clinic

På lördag är det dax för en clicic med Marianne Essen Söderberg. Kl 18-20,00 i nya ridhuset, vi ser gärna att du anmäler dig innan fredag kl 9,00 så vi kan förbereda en snabb entré. Vi har även drop in på plats och tar swish. Fikaförsäljning med kaffe, dricka och kaka finns

VÄLKOMNA

Sist ut av presentationerna är lektionshästekipaget Ida Zäll/ Serjis

Serjis är en valack född 2013 e. Santoss u. Jozefíne ue. Jurka
Serjis kom till oss på ridskoan 2017 och har tävlat 110cm hoppning och LA dressyr.

Ida är uppväxt på en hästgård och har ridit både hoppning och dressyr, på både ponny och häst. Jag tävlade nationell ponnydressyr och kvalade till sm med min d-ponny. Som young rider blev jag norrlandsmästare i dressyr med min mammas egna uppfödning. I hoppning har jag vinster och placeringar till lätt:a med ponny och 1,20 med häst. Jag har jobbat med hästar i Australien och då tävlade jag fälttävlan, småskaligt. Jag har även jobbat i ett dressyrstall i Tyskland. Efter studier och många års uppehåll rider jag nu på ridskola sedan 2 år. I min ridning strävar jag efter att häst och ryttare ska känna glädje och harmoni.

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Publicerad: 2023-04-19

  Senast uppdaterad: 2023-04-19

  Författare: Linda Hedman

  Sponsorer