Gå till innehåll
Skellefteå ridklubb
Skellefteå ridklubb

Bidra till styrelsearbetet 2023

Styrelsen informerar

Nu har valberedningen påbörjat sitt arbete för att jobba fram ett förslag för en riktigt bra styrelse för Skellefteå Ridklubb. Den sittande styrelsen gör ett fantastiskt jobb men kanske du vet någon som du tror skulle kunna bidra ändå mer till styrelsearbetet?

Skicka in förslag redan nu för visst är det mycket trevligare att demokratin får ha sin gång och alla får vara med och nominera än att det plötsligt ska dyka upp nya förslag på ett årsmöte? Det tycker vi i valberedningen i varje fall. Vi lägger ner mycket jobb på att få en styrelse som har olika styrkor och drivkrafter, då det är viktigt att det inte är en grupp som består av likadana individet. Vi vill ha en stark och bra styrelse som består av lektionsryttare eller deras närstående och några privatryttare eller deras närstående. Alla ska trivas och därför är valberedningens arbete viktigt för att se till att det blir en bra mix av lektionsryttardelen då det ändå är ryggraden i föreningen, och privatryttarna som tillför det där lilla extra till föreningen. Vi skulle gärna se en ännu större variation när det gäller andra saker som kön, etnicitet etc men först och främst vill vi att vår fantastiska ridskola ska få en fantastisk styrelse.

Skicka dina förslag till annica@bray.se och förklara också varför personen skulle vara lämplig i styrelsen.

Fyll i följande:

Namn:
Erfarenhet av SRK:
Styrelseerfarenhet:
Motivering - vad kan personen bidra med

Försök också välja vilket typ av nedanstående varje person är, välj helst bara en av typerna per person så att vi kan få in olika typer:

Sammanhållare
Nytänkande
Genomförare
Iordninghållare

Hälsningar

Valberedningen

Publicerad: 2022-11-28

Senast uppdaterad: 2022-11-28

Författare: Maria Holm

Sponsorer