Gå till innehåll
Skellefteå ridklubb
Skellefteå ridklubb

Autogiro

Vi får inte till autogiro inbetalningarna på ett tillfredställande sätt och kommer att avsluta tjänsten efter VT -24 eftersom den inte fungerar som tänkt. De autogirona som är igång (endast 6 st fortlöper denna termin- har du frågor kontakta kontoret ridhus@skerid.se) Vi är självklart ledsna över att inte kunna erbjuda autogiro som fungerat så bra före vi bytte bokföringsprogram- men det är inte hållbart att vi lägger massor av tid på den faktureringen och ändå inte får den att fungera smärtfritt, det drabbar både er kunder och oss på ekonomin. Vi har 2 valmöjligheter till er som vill betala lite varje månad:

Alt 1: Det nya programmet stödjer delbetalning för fakturor som man själv ställer in i sin elevportal, under min profil- där finns en knapp att fylla i att man vill delbetala. Fakturan delas då i 3 delar och skickas ut inför varje betalningsdag.

Alt 2: Är att ni mailar oss på kontoret och väljer en senare betaldag på fakturan, då kan ni själv lägga in på er bank att det dras pengar från ert konto till vårt Bg varje månad tills fakturan är betald. Skulle ni få en faktura med tidigare betaldatum är det lätt för oss att ändra förfallodatum på den befintliga fakturan

Vi hoppas ni ska bli nöjda med ovanstående, viktigt för oss är att det ska vara smidigt för er som ridelever.

Tveka inte att höra av dig med dina frågor, vi finns här för att hjälpa dig igång ridhus@skerid.se


Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Publicerad: 2024-04-03

  Senast uppdaterad: 2024-04-03

  Författare: Linda Hedman

  Sponsorer