Gå till innehåll
Skellefteå ridklubb
Skellefteå ridklubb

Startar: 23/11 9:00

Slutar: 24/11 17:00

Dressyrtävling ridhäst

2* och 1* tävling i dressyr ponny och ridhäst
Lätt C:1, Medelsvår B:1

Tävlingar med Status 1*,2*,3*

(fd Lokala, Regionala och nationella tävlingar)

Tävlingarna arrangeras av Tävlingssektionen. Tävlingarna ansöks och godkänns av distriktet 1*, 2* samt ridsportförbundet från 3* tävling. Tävlingarna är öppna för ryttare med egen häst samt vissa av ridskolans tävlingsekipage.

All informationen om tävlingarna hittar du i TDB. Länk till annan webbplats. Där hittar du information om alla ridsporttävlingar i hela Sverige, så filtera fram vad du är intresserad av. Reslutaten presenteras även live i Equipe. Länk till annan webbplats.

För att tävla på dessa tävlingar behöver man ta Grönt kort. Grönt kort är en kurs som avslutas med ett prov, för att man visa att man har den kunskap som krävs för att tävla. Läs mer om Grönt kort Länk till annan webbplats. på ridsportförbundets hemsida. Man behöver även söka licens för både häst och ryttare. Licenserna beställs via TDB. Länk till annan webbplats.

Skellefteå Ridklubb anordnar 6 tävlingar varje år blandat hoppning/dressyr, ponny och häst. För att arrangera tävling krävs ideella insatser i form av funktionärer. Läs mer på Tävlingssektionens sida om funktionärer. Vill du hjälpa till på tävlingar? Kontakta kontoret så berättar de mer.

Startar: 23/11 9:00

Slutar: 24/11 17:00

Sponsorer