Gå till innehåll
Skellefteå ridklubb
Skellefteå ridklubb

Text

Lovridning

En bild

Under jullovet och under påskhelgen erbjuder ridskolan ridelever att hyra häst och försöker även erbjuda någon form av kurs.

Jul och påsk

Under jullovet samt oftast under påskhelgen finns det möjlighet att hyra någon av ridskolans hästar för en eller flera dagar.

Vad menas då med att hyra? Jo, att hyra häst menas att man på en utsatt tid dagen man hyr, rider självständigt tillsammans med andra som hyr, under övervakning av en ansvarig. Om man istället är med på en kurs så ingår lektion för ridlärare.

På alla hyrningar eller kurser på loven ingår det även att hjälpas åt att ta hand om alla hästar genom att man har stalljour. Mer information om vilka kurser, datum och tider som gäller, finns i inbjudan som annonseras på hemsidan och på anslagstavlor inför respektive hyrning.

Sommarlov

Under sommarlovet erbjuder vi ridläger, se mer under Ridläger Länk till annan webbplats..

Övriga lov

Övriga lov pågår vanlig ridskoleverksamhet, men vissa dagar erbjuds övriga aktiviteter, dessa annonseras då om på hemsidan och på anslagstavlor.

På inbjudan till lovridningen står det från och med vilken dag och tid man får skicka in anmälan. Anmälningar som skickas in före utsatt datum kommer att behandlas efter se som inkommit i rätt tid. Eftersom det oftast är många som vill hyra så måste man önska flera hästar, och hästarna fördelas i ordningen som anmälningarna kommer in. Ledare i föreningen (gäller ej Mulle/prova på ledare p.g.a. ålder) får en separat inbjudan som gäller för dem.

Anmälan till Lovhyrning
När du skickar in anmälan medger du samtidigt att klubben får debitera pris beskrivet på inbjudan för lovhyrningen och enligt uppgifter i medlemsregistret. OBS! Alla våra aktiviteter/kurser tillämpar bindande anmälan vilket betyder att man betalar även om man måste avboka.


Ridgruppsnumren finns att hitta under Ridskola


Hyrning * (obligatorisk)
HyrningÖnskar hyra detta datum
Önskar hyra detta datum

Det är inte säkert att du får en häst du önskat, eftersom det kan vara många som önskat samma hästar och någon annan hunnit före att skicka in anmälan, så önska flera hästar och skriv dem i ordningen du önskar. dvs den som står först är den du helst vill hyra osv.

Välkommen till ett lov med hästar och ridning!

Publicerad: 2022-08-06

Senast uppdaterad: 2022-12-01

Författare: Viktoria Enmark

Sponsorer