Gå till innehåll
Skellefteå ridklubb
Skellefteå ridklubb

Text

Lovridning

En bild

Under skolloven kan du hyra en ridskolehäst, gå en kurs eller delta i ridläger.

Jul och påsk

Under jullovet och oftast under påskhelgen finns möjlighet att hyra någon av ridskolans hästar under en eller flera dagar. Det innebär att du på en utsatt tid under dagen tillsammans med andra hyrande rider självständigt under övervakning av en ansvarig.

Vid kurser ingår däremot lektion för ridlärare.

Vi alla uthyrningar och under kurser på loven ingår det även att hjälpas åt att ta hand om alla hästar genom att man har stalljour.

Mer information om vilka kurser, datum och tider som gäller finns i inbjudan som annonseras på hemsidan och på anslagstavlor inför respektive uthyrning.

Sommarlov

Under sommarlovet erbjuder vi ridläger. Se mer under fliken Ridläger Länk till annan webbplats..

Övriga lov

Övriga lov pågår vanlig ridskoleverksamhet, men vissa dagar erbjuds övriga aktiviteter. Dessa annonseras då på hemsidan och på anslagstavlor.

Vi tar inte emot anmälningar före utsatt första anmälningsdag! Sådana hamnar sist i kön.

Ange flera hästönskemål! Det är oftast är många som vill hyra. Hästarna fördelas i ordningen som anmälningarna kommer in.

Ledare i föreningen (utom Mulle/prova-på-ledare pga. ålder) får en separat inbjudan som gäller för dem.

Anmälan till Lovhyrning
När du skickar in anmälan medger du samtidigt att klubben får debitera pris beskrivet på inbjudan för lovhyrningen och enligt uppgifter i medlemsregistret. OBS! Alla våra aktiviteter/kurser tillämpar bindande anmälan vilket betyder att man betalar även om man måste avboka.


Ridgruppsnumren finns att hitta under Ridskola


Hyrning * (obligatorisk)
HyrningÖnskar hyra detta datum
Önskar hyra detta datum

Det är inte säkert att du får en häst du önskat, eftersom det kan vara många som önskat samma hästar och någon annan hunnit före att skicka in anmälan, så önska flera hästar och skriv dem i ordningen du önskar. dvs den som står först är den du helst vill hyra osv.

Välkommen till ett lov med hästar och ridning!

Publicerad: 2022-08-06

Senast uppdaterad: 2023-03-29

Författare: Viktoria Enmark

Sponsorer